Wil jij weten welke maximale afmetingen jouw handbagage moet hebben? Hier is helaas geen makkelijk antwoord op te geven: het verschilt per vliegtuigmaatschappij. Bij KLM mag jouw handbagage bijvoorbeeld groter zijn dan bij Ryanair.

Maximale afmetingen van jouw handbagage

Op afmetingen-handbagage.nl kun je eenvoudig opzoeken hoe groot de handbagage van jouw handbagage mag zijn bij elke populaire airline voor Nederlanders. Zoek het bijvoorbeeld op voor Corendon, of voor EasyJet. Overigens staat er niet alleen welke maximale afmetingen het mag hebben, er staat ook (indien van toepassing) het maximale gewicht bij. Sommige airlines vinden namelijk het gewicht van jouw handbagage ook erg belangrijk.

Airline info & andere info

Zoek je meer informatie over de airline? Op deze website staat per airline ook informatie over de maximale afmetingen van de handbagage, maar ook andere informatie wat betreft handbagage. Waar kun je bijvoorbeeld goedkope handbagage kopen, en waar moet je allemaal op het letten bij het aanschaffen van een nieuw stuk handbagage of ruimbagage? Hier op AirportCheck.nl hebben wij daar overigens ook artikelen voor >> koffer kopen. Overigens staan hier ook artikelen over bijvoorbeeld de maximale hoeveelheid vloeistoffen in je handbagage.