Groningen Airport

eelde airportGroningen Airport, ook wel Eelde Airport (IATA airport code: GRQ) is dé luchthaven van Noord-Nederland. Het is een vliegveld voor de burgerluchtvaart, gelegen nabij Eelde in Drenthe, een paar kilometer ten zuiden van de stad Groningen. Vliegveld Groningen Eelde wordt voornamelijk gebruikt door vakantiegangers en zakelijke reizigers.

Via dit vliegveld vliegt u op een aantal (met name zon-) bestemmingen. De maatschappijen die het meest vliegen op Vliegveld Eelde zijn Corendon, Transavia, TUI en Flybe.

Vliegen vanaf Groningen

Wilt u vliegen vanaf Schiphol? Dat kan voordelig, vergelijk vliegtickets eenvoudig via Worldticketcenter.nl en Tix.nl.

Van en naar Groningen Airport Eelde met de taxi

De taxi is een prettige en veilige manier om vanaf of naar Groningen Airport Eelde te reizen. Wil je bij aankomst of vertrek zekerheid over de prijs, een nette chauffeur, geen gedoe met afrekenen in de taxi én zeker weten dat er een taxi voor je klaar staat, dan kun je voordelig en van te voren een taxi reserveren via CheapTaxis. Het is heel prettig als bij aankomst de chauffeur bij de gate of het afgesproken meeting point in de luchthaven klaar staat om je koffers aan te pakken.

Vind hier de beste prijs voor je vliegveld-taxi.

Parkeren

Parkeerkosten P1, P2 en P4
60 minuten € 2,50
1 dag € 20
2 dagen € 25
3 dagen € 30
1 week € 50
2 weken € 60
3 weken € 66

logosc-120x85Autoverhuur Groningen Eelde Airport

Auto huren in Groningen? Via Sunny Cars autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.

Adres en contact

Groningen Airport Eelde
Bezoekadres: Machlaan 14a, 9761 KT Eelde
Postadres: Postbus 50, 9765 ZH Paterswolde
Luchthavencode: GRQ
Zakelijk telefoonnummer: 050-309 70 70
Informatiebalie: 050 – 3080850

Website: www.groningenairport.nl

Mijn locatie
Bereken route