Atlanta Hartsfield-Jackson Airport

Atlanta Hartsfield-Jackson Airport (IATA afkorting: ATL) is al jaren het grootste vliegveld ter wereld als het gaat om het aantal passagiers. Ruim 101 miljoen passagiers maakten in 2015 gebruik van vliegveld Atlanta. Het is de thuisbasis van Delta Air Lines, partner van SkyTeam. Samen met de KLM voert Delta Air Lines dagelijks vluchten uit tussen Amsterdam Airport en Atlanta Airport.

De luchthaven van Atlanta bestaat uit 7 parallel gelegen terminals, geletterd T, en A tot en met E. Vrijwel alle vluchten van buiten de Verenigde Staten komen aan in terminal E. In het midden van elke langwerpige terminal bevinden zich de haltes van de ondergrondse shuttletrein die de terminals verbinden. Bij Terminal T, het hoofdgebouw van Atlanta Airport, bevindt zich het Ground Transportation Center.

Vliegen naar Atlanta Airport

Voor vliegtickets naar Atlanta Airport International raden wij u Worldticketcenter.nl en Tix.nl aan. Zo vindt u altijd de voordeligste tickets. Deze websites hebben vaak goede aanbiedingen, en kunnen goedkoper vliegtickets aanbieden dan dat u bij een luchtvaartmaatschappij of reisbureau boekt.

Atlanta Hartsfield-Jackson International AirportFeiten:

  • Afstand van Amsterdam Airport naar Atlanta Airport: 7069 kilometer.
  • Vliegtijd: ongeveer 10 uur
  • Tijdsverschil met Nederland: 6 uur vroeger (GMT -5)
  • Atlanta Hartsfield-Jackson Airport ligt 11 kilometer ten zuiden van het Central Business District van Atlanta.

Van en naar Atlanta Airport met de taxi

De taxi is een prettige en veilige manier om vanaf of naar Atlanta Hartsfield-Jackson International Airport te reizen. Wil je bij aankomst of vertrek zekerheid over de prijs, een nette chauffeur, geen gedoe met afrekenen in de taxi én zeker weten dat er een taxi voor je klaar staat, dan kun je voordelig en van te voren een taxi reserveren via CheapTaxis. Het is heel prettig als bij aankomst de chauffeur bij de gate of het afgesproken meeting point in de luchthaven klaar staat om je koffers aan te pakken.

Vind hier de beste prijs voor je vliegveld-taxi.

logosc-120x85Autoverhuur in Atlanta

Auto huren in Atlanta? Via Sunny Cars autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.

Adresgegevens

Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport
6000 North Terminal Parkway
Atlanta, GA 30320
USA

Mijn locatie
Bereken route