Dallas/Fort Worth International Airport

vliegveld dallasDallas/Fort Worth International Airport (IATA afkorting: DFW) ligt iets noordelijk tussen Dallas en Fort Worth in. Beide steden zijn eigenaar van dit drukke vliegveld. Het vliegveld is de grootste hub voor American Airlines en volgt op een 4e plek binnen Amerika als drukste vliegveld na Atlanta, Chicago en Los Angeles met circa 60 miljoen passagiers per jaar. Tevens is vliegveld Dallas / Fort Worth een erg jong vliegveld met een oprichting in 1974.

Vliegen naar Dallas/Fort Worth

Voor een vliegticket naar dit vliegveld in Texas raden wij u Worldticketcenter.nl en Tix.nl aan. Hier vergelijkt u eenvoudig de vliegticket prijzen.

Feiten:

  • Afstand van Amsterdam naar Dallas/Fort Worth: 7980 kilometer.
  • Vliegtijd: ongeveer 9 uur en 24 minuten
  • Tijdsverschil met Nederland: 6 uur vroeger (GMT -5)
  • De luchthaven Dallas/Fort Worth International Airport ligt 37 kilometer ten Noord-Westen van het centrum van Dallas en 45 kilometer ten Noord-Oosten van Fort Worth.

Van en naar Dallas/Fort Worth International Airport met de taxi

De taxi is een prettige en veilige manier om vanaf of naar Dallas/Fort Worth International Airport te reizen. Wil je bij aankomst of vertrek zekerheid over de prijs, een nette chauffeur, geen gedoe met afrekenen in de taxi én zeker weten dat er een taxi voor je klaar staat, dan kun je voordelig en van te voren een taxi reserveren via CheapTaxis. Het is heel prettig als bij aankomst de chauffeur bij de gate of het afgesproken meeting point in de luchthaven klaar staat om je koffers aan te pakken.

Vind hier de beste prijs voor je vliegveld-taxi.

Ander openbaar vervoer van/naar vliegveld Dallas/Fort Worth

Trein

Het treinstation bevindt zich op enige afstand van de luchthaven. U kunt deze bereiken met een shuttlebus in de richting van het terrein voor lang parkeren. De trein brengt u naar zowel Dallas als Fort Worth.

Bus

Dallas Area Rapid Transit heeft snelle buslijnen naar Dallas en Irving. Verder rijden er Airporter bussen naar diverse bestemmingen in Fort Worth. Enkele grote hotels behoren tot deze bestemmingen. Informeer in het vliegveld bij de businformatie over de exacte locaties.

logosc-120x85Autoverhuur op Dallas Airport

Auto huren op luchthaven Dallas? Via Sunny Cars autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.

Adresgegevens

DFW International Airport
3200 East Airfield Drive
DFW Airport, TX 75261
Verenigde StatenKaart centreren
De weg vragen