Phoenix Sky Harbor International Airport

Phoenix Airport is een vliegveld met de bijnaam Phoenix Sky Harbor Airport (IATA code: PHX). Het ligt in de stad Phoenix, in de Amerikaanse staat Arizona, op vijf kilometer ten zuidoosten van het centrum. Phoenix is de vijfde grootste stad van de Verenigde Staten van Amerika. Door Phoenix Sky Harbor Airport reizen jaarlijks meer dan 43 miljoen mensen.

Hiernaast zie je een afbeelding van terminal 4 van Phoenix Sky Harbor International Airport.

Vliegen naar Phoenix

Je kunt vanuit Nederland helaas niet direct naar Phoenix reizen. Je zult ergens moeten overstappen. Dit kan met United Airlines, American Airlines, maar ook met Icelandair en Jetblue. Je kunt zelfs met KLM, maar dit is meestal niet de voordeligste optie. Wij adviseren gewoon om Worldticketcenter.nl en CheapTickets.nl te raadplegen. Hier vind je de voordeligste vliegtickets.

Feiten

  • Afstand van Amsterdam naar Phoenix: 8688 kilometer
  • Vliegtijd: ongeveer 13 tot 19 uur, afhankelijk van het aantal keer overstappen en hoe lang je hebt op je overstapbestemming
  • Tijdsverschil met Nederland: het is 9 uur vroeger in Phoenix
  • Phoenix Airport ligt 5 kilometer ten zuidoosten van het centrum van Phoenix

Van en naar Phoenix Airport met de taxi

De taxistandplaats van vliegveld Phoenix bevindt zich vlakbij elke terminal. Er is zelfs een limousine service. De prijs van een taxiritje ligt aan het feit dat je naar Phoenix downtown moet, naar Scottsdale, Mesa of ergens anders.

Wil je bij aankomst of vertrek zekerheid over de prijs, een nette chauffeur, geen gedoe met afrekenen in de taxi én zeker weten dat er een taxi voor je klaar staat, dan kun je voordelig en van te voren een taxi reserveren via CheapTaxis. Het is heel prettig als bij aankomst de chauffeur bij de gate of het afgesproken meeting point in de luchthaven klaar staat om je koffers aan te pakken.

Vind hier de beste prijs voor je vliegveld-taxi.

Trein, bus en autoverhuur bij vliegveld Phoenix

Er is geen treinstation. Wel is er de Valley Metro bus route 13 en een Valley Metro Rail stop.

logosc-120x85Autoverhuur Phoenix Airport

Auto huren in Faro? Via Sunny Cars autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.

Mijn locatie
Bereken route