Panama City Tocumen International Airport

Panama City Tocumen International Airport (IATA afkorting: PTY), is met zo’n 8 miljoen passagiers per jaar een relatief kleine, maar toch een van de belangrijkste luchthavens van Midden Amerika.

Vliegveld Panama City is vrij modern welke grotendeels al is aangepast aan de eisen van deze tijd. Tocumen Airport is de thuisbasis van Copa Airlines. De stad Panama heeft goede verbindingen met Noord Amerika, zo zijn er wel 6 dagelijkse vluchten naar Miami. KLM vliegt dagelijks van Schiphol naar vliegveld Panama City. Amsterdam, Madrid en Frankfurt zijn de enige Europese steden met een verbinding naar Panama.

Viegen naar Panama City

Voor vliegtickets naar Panama City Tocumen Airport raden wij u Worldticketcenter.nl en CheapTickets.nl aan. Zo vindt u altijd de voordeligste tickets. Deze websites hebben vaak goede aanbiedingen, en kunnen goedkoper vliegtickets aanbieden dan luchtvaartmaatschappijen en reisbureaus.

Feiten:

  • Afstand van Amsterdam naar Panama City: 7450 kilometer.
  • Vliegtijd: ongeveer 11 uur
  • Tijdsverschil met Nederland: 6 uur vroeger (GMT -5)
  • Panama City Tocumen International Airport ligt 24 kilometer ten noordwesten van het centrum van Panama City.


Van en naar Panama City Tocumen International Airport met de taxi

De taxibedrijven zijn de enige aanbieders van een transfer van het vliegveld naar Panama City.  Het is een prettige en veilige manier om vanaf of naar Panama City Tocumen International Airport te reizen. Wil je bij aankomst of vertrek zekerheid over de prijs, een nette chauffeur, geen gedoe met afrekenen in de taxi én zeker weten dat er een taxi voor je klaar staat, dan kun je voordelig en van te voren een taxi reserveren via CheapTaxis. Het is heel prettig als bij aankomst de chauffeur bij de gate of het afgesproken meeting point in de luchthaven klaar staat om je koffers aan te pakken.

Vind hier de beste prijs voor je vliegveld-taxi.

Ander openbaar vervoer vanaf vliegveld Panama?

Er rijdt geen openbaar vervoer (zoals een trein of een bus) van en naar de luchthaven. Je kunt nog wel een auto huren.

logosc-120x85Autoverhuur Panama Airport

Auto huren in Panama? Via Sunny Cars autohuur huur je een auto inclusief alle benodigde verzekeringen en zonder verborgen kosten. Zelfs het eigen risico wordt aan je terugbetaald bij schade of diefstal en je kunt een ongelimiteerd aantal kilometers rijden.

Mijn locatie
Bereken route